Haté Awéwé Risnawati

ISBN:

Published: 2012

Paperback

210 pages


Description

Haté Awéwé  by  Risnawati

Haté Awéwé by Risnawati
2012 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 210 pages | ISBN: | 6.30 Mb

Aya dua dunya awéwé dina kumpulan carpon Risnawati Haté Awéwé: dunya nu ngulibek di sabudereun imah (masalah-masalah konvénsional-doméstik), jeung dunya nu leuwih jembar di luareun imah (masalah-masalah inkonvénsional-mutahir). Ku Risna, bahan-bahanMoreAya dua dunya awéwé dina kumpulan carpon Risnawati Haté Awéwé: dunya nu ngulibek di sabudereun imah (masalah-masalah konvénsional-doméstik), jeung dunya nu leuwih jembar di luareun imah (masalah-masalah inkonvénsional-mutahir). Ku Risna, bahan-bahan mentah nu nyampak di éta dua dunya diolah—tina ‘wangwangan’ jeung ‘sawangan’ kajiwaan awéwé, malum da pangarangna awéwé—kalawan téhnis nulis dina basa Sunda nu tapis.

Carpon-carpon Risna nu ditulis dina taun 1995-2005 ieu dibeungkeut ku hiji ‘téma’: psikologi kaum Hawa.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Haté Awéwé":


forum-ynh.pl

©2008-2015 | DMCA | Contact us